Skip to main content

Amy

"Ik had niet verwacht dat ik me na een paar sessies zoveel fijner zou voelen"

- Any

Ik heb gekozen voor Lifecoaching als aanvulling op de Mindfulness training die ik bij Angelique heb gevolgd zodat we bij de coaching sessies dieper op bepaalde dingen in konden gaan. Ik had niet eerder zoiets gedaan en wist ook niet goed wat ik moest verwachten en heb me zoveel mogelijk open gesteld voor alle ervaringen. Dit was eigenlijk helemaal niet moeilijk omdat Angelique ervoor zorgt dat je je veilig voelt waardoor je je gemakkelijk open stelt en overgeeft aan de oefeningen. 

Wat ik enorm aan Angelique waardeer, is dat ze met hele gerichte vragen en oefeningen snel tot de kern komt en met net zulke gerichte vragen en oefeningen een uitgang biedt om je vaste patroon te doorbreken. Nu herken ik de signalen in mijn lichaam wanneer ik mijn grenzen bereik. Ik heb geleerd dat ik het waard ben om te zijn wie ik ben en dat er rekening met mij gehouden moet worden, door mezelf en door anderen. Ik denk minder na over wat anderen van mij vinden, of ze me aardig of leuk vinden. Ik heb ook geleerd dat ik niet voor alles en iedereen verantwoordelijk ben.

Ik had niet verwacht dat ik me na maar een paar sessies zoveel fijner zou voelen. Het is veel opgeruimder in mijn hoofd en ik maak me veel minder druk om dingen die zouden kunnen gebeuren.