Anita

"Mindfulness heeft mij geholpen om minder te piekeren"

- Anita

Tijdens het herstellen van een burn-out werd mij geadviseerd een mindfulness training te gaan volgen. Dit heb ik (gelukkig) gedaan.

Het heeft mij geholpen om te accepteren dat niet alles leuk, aardig, prettig en gezellig hoeft te zijn. Dit is mij al wel 100x eerder verteld maar je kunt dat wel inzien en begrijpen, maar echt voelen is een ander verhaal. Op de mindfulness heb ik geleerd om vervelende gevoelens te accepteren door in mijn lichaam te voelen waar en hoe het voelt. En dit dan zonder oordeel te bekijken.

Dit zorgt ervoor dat het minder zwaar weegt en ik niet alle negatieve dingen wegstop. Ook zorgt het ervoor dat je in vervelende situaties niet vanuit emotie handelt, maar meer bewuster (en dus vaak beter). Verder heb ik geleerd om minder te vechten tegen mijn burn-out en bijbehorende huilbuien te laten komen omdat dat energie is, die er toch uit moet. Door je aandacht te focussen op je ademhaling of lichaam, kom je dichter bij jezelf en kun je niet tegelijkertijd piekeren.

Angelique heeft tijdens de cursus aandacht voor iedereen en luistert goed, ze denkt goed na over wat je zegt. Ook houdt ze rekening met de verschillende behoeftes van iedereen. Ze heeft een warme persoonlijkheid, waardoor het heel veilig en prettig voelt

Contact

Praktijk NovaVita
Lingedijk 54
4151 EG  Acquoy 
(centraal gelegen tussen Utrecht en Den Bosch)
T 06 – 49 76 20 42
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg mij