Skip to main content

Tarieven en vergoedingen

Lifecoaching/ coaching rond zwangerschap

Voor particulieren :  95 euro/ uur (incl.BTW) 2021
Voor bedrijven/werkgevers : 120 euro per uur (excl.BTW)
Realtiecoaching : 120 euro/ uur (incl. BTW)

Toeslag voor een afspraak in het weekend of de avonduren: 10 Euro per

uur.
Indien ik langer dan 15 minuten nodig heb om onze eerste afspraak voor te bereiden (lezen van je bevallingsverhaal) breng ik deze tijd in rekening.

Ik ben aangesloten bij de VIV, een beroepsvereniging voor professionele therapeuten. Door een groot aantal zorgverzekeraars worden de coachsessies (deels) vergoed.  Het valt onder alternatieve geneeswijzen, psychosociale therapie Informeer bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden. Op www.vivnederland.nl kun je meer informatie vinden.

Ook kun je via een coulancebrief (op te vragen bij praktijk NovaVita) bij je verzekeraar een verzoek indienen tot vergoeding van de kosten.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling zijn werkgevers (via de bedrijfsarts of de afdeling personeelszaken) in veel gevallen bereid een coachingstraject te financieren.  Als je werkt als zelfstandige dan kun je kosten voor coaching opvoeren als bedrijskosten.

Indien je verhinderd bent voor een afspraak kun je deze tot 24 uur van te voren afzeggen.
Bij een niet tijdige afzegging zullen de kosten voor een consult van 1 uur in rekening worden gebracht.

Mindfulnesstraining:

 Particulieren : 332,50 Euro (incl. BTW)
 Zelfstandigen/ ZZP-ers : 399      Euro (excl. BTW)
 Bedrijven : 499      Euro (excl. BTW)

Vergoeding doorzorgverzekeraars en werkgever:

Bij een groot aantal zorgverzekeraars kun je voor vergoeding in aanmerking komen. Neem contact met me op als je hierover meer informatie wilt. Veel werkgevers zijn bereid de kosten van deze training te dragen, omdat werknemers na de training aan geven beter met werkdruk/ stress te kunnen omgaan. 

KvK nummer: 58876715
BTW ID nummer: NL001927221B42